Pohjois-Karjalan SRA piirinmestaruus 2018

Uusi päivämäärä!

Aika ja paikka: Polvijärvi 29.-30.9.2018

Kilpailulajit: Sovellettu reserviläisammunta (SRA)

Sallitut aseluokat: Avoin ja vakio

Sarjat: Yleinen, Junior, Lady, Senior, TST

Joukkue: Ei, kilpailu käydään yksilötasolla

Kilpailunjohtaja: H. Siikanen

Kilpailunjärjestäjä: Liperin Reserviläiset ry

Osanottomaksut: 25€

Ilmoittautumiset: SSI: https://shootnscoreit.com/sra/match-details/7626/

Lisäinfo:

2018 piirinmestaruuskilpailut ovat viimein tuloillaan, ja kisat käydään Polvijärven korvessa.

Tarkemmat ajo-ohjeet paikalle annetaan myöhemmin, ja opasteet ohjaavat kulkijan kyllä perille. SSI puolella karttaan on merkattu kilpailupaikka, joten sieltä voi käydä katsomassa kisapaikan lokaation. Autoille on parkkitilaa rajoitetusti, joten suosittelemme saapumaan kilpailupaikalle kimppakyydein.

Kilpailussa on tällä tiedolla 5 rastia: 2 kivääri-, 2 pistooli- ja yksi haulikkorasti. Laukausmäärät ovat alustavia, ja näkyvät SSI järjestelmässä.

Jokaisella kilpailijalla täytyy olla voimassa oleva vakuutus.

Ilmoittautuminen tapahtuu yllä olevan linkin kautta. Voit myöskin olla yhteydessä kilpailun järjestäjiin, mikäli sinulla on kysyttävää ilmoittautumisesi suhteen. Ilmoittautuminen aukeaa tiistaina 11.9.2018 klo 12:00. Toimitsijat pre-match, kilpailijat main-match. Lauantaina rakennetaan ja ammutaan toimitsijakilpailu, sunnuntaina on varsinainen kilpailupäivä.

Kilpailu toimii samalla Sissicupin ensimmäisenä osakilpailuna. SC kilpailijat ilmoittautuvat tätä varten luotuun omaan kilpailuun, linkki ohessa: https://shootnscoreit.com/sra/match/7627/

Ne, jotka haluavat osallistua sekä Sissicup että PM kisoihin, ilmoittautuvat he molempiin kisoihin erikseen, osallistumismaksuun tämä ei vaikuta, tuloslaskenta on vain yksinkertaisempaa.

Tuloslomakkeisiin kohtaan kilpailijanumero merkitään kilpailuun ilmoittautuessa sinulle osuva juokseva numero, sekä kilpailu johon osallistut. Näin erottelemme samaan aikaan ampuvat, mutta eri paikkaan kirjattavat tulokset. Piirinmestaruus ampujat merkkaavat tuloslomakkeen kilpailijanumeron kohtaan ”PM: oma numero”. Jos osallistut myös Sissicuppiin, kirjaa tuloslomakkeeseen ”PM: oma numero/ SC: oma numero”. Jokainen kilpailija täyttää huolellisesti jokaiseen tuloslomakkeeseen kaikki tarvittavat tiedot. Jos tiedot eivät ole kohdallaan, emme ryhdy arvailemaan vaan rasti menee nollille.

Lisätietoja kilpailun järjestäjilta, SSI:stä ja toiminta-ampujat.fi

Kilpailun johtaja: Henry Siikanen, p 050 533 5125, henry.siikanen @ gmail.ocm

Ratamestari: Jesse Kallio, p 040 506 5960, jesse.kallio @ gmail.com

Tulospalvelu: Edvard Mononen, p 040 412 1960, edvard.mononen @ gmail.com

Tervetuloa kilpailemaan